Turska

Težak je život nas u turizmu. Početkom sezone u opisu posla nalazi se i testiranje ili kako mi to volimo reći degustacija udobnosti hotelskih sadržaja. Pakujemo kofere i prije nego naši klijenti krenu na ljetovanja u pažljivo odabranim hotelima, mi idemo da provjerimo udobnost i gostoprimljivost.
Zavirivanje u hotelske apartmane, spa centre, degustacija vrhunskih delicija, osećaj toplog mermera na koži u turskom kupatilu, testiranje udobnosti ležaljki pod baldahinom nasred pješčane plaže, učinilo nas je apsolutnim ekspertima kada je u pitanju kvalitet hotela visoke kategorije u oblasti Antalije.

Ovo je tekst za sve vas koji još uvijek niste odlučili gdje provesti tako dragocijene dane odmora u godini, a sigurni smo da ovi vreli dani asociraju isključivo na pijesak pod nogama, baldahine i tirkizno morsko plavetnilo.

Zašto Turska? Turci su neprikosnoveni hedonisti.  To im je u krvi. Iako izuzetno bogate istorije, istina je da Antalija danas nije centar putnika namjernika željnih istorijskih dragocjenosti, već je postala jedna od najatraktivnijih svjetskih lokacija za zahtjevne turiste visokih kriterijuma.

Danas izdvajamo prostrani kompleks Titanik Deluxe Resort u Beleku

Osim elegantnog, otmenog enterijera kojim šetaju dame iz visokog društva, prvi utisak je osećaj apsolutne zaštićenosti. Čini se kao da je ovo mjesto posebnim, plemenitim materijalima zaštićeno i od spoljnog svijeta.
Usluga u hotelu bazira se na „ All Inclusive“ konceptu, najviših standarda, koji podrazumjeva dostupnost svakog servisa u hotelu, bez dodatnih troškova.

Probrana elita koja gostuje u ovom hotelu može izabrati jednu od delux soba, porodičnih soba, apartmana ili se smjestiti u luksuznim vilama sa privatnim bazenom.
U svakom detalju osjetite eleganciju kojom odiše ovaj prostrani hotelski kompleks .

Titanik

Tokom odmora možete uživati u savremenim trendovima gastronomije u posebno dizajniranim restoranima i barovima u spektakularnoj atmosferi.

Romantična večera na brodu iznad rijeke Besgoz biće među nezaboravnim trenucima vašeg odmora.

Jedan od najprostranijih spa centara u Evropi, nalazi se upravo u Titanik Deluks Resortu i prostire se na površini od 13.000 m2, a tamo se vaše tijelo i duh spaja sa energijom vode, najčistijim čudom na svijetu.

Upoznajte nezaboravno egzotično iskustvo s mističnom i autentičnom arhitekturom SPA centra koji se sastoji od rijetke kombinacije Dalekog Istoka i tradicionalnih osmanskih motiva.
Posebno uređeni i prilagođeni spokojnoj atmosferi sa programima opuštanja pažljivo pripremljenim za vas, da se osjećate dobro.
Nakon spa ugođaja, na red dolazi hiljadu metara duga fascinantna plaža pored briljantnog mora, najvažnija komponenta potrebna za ugodan odmor.

Do ove posebne plaže možete stići ili ploveći na luksuznim katamirnima rijekom Besgoz, plovidba traje oko 4 minute ili ugodnom šetnjom uz obalu rijeke, gdje ćete nerijetko sresti goste kako džogiraju, a cijelom tužinom staze prostiru se i golf tereni, sigurno ćete zastati da osmotrite eleganciju ovog mondenskog sporta.

Teško je dočarati ljepotu koju priroda stvara, trebali biste to doživjeti.

Baršunasti pijesak koji se stapa sa morskim talasima i bijeli prozračni baldahini koji lelujaju na vjetru mediterana, čekaju ljubitelje čudesne plaže, mora i sunca.

Avio karte

avio karte

Kod nas AVIO KARTE mogu biti fiksne! Travel office, pored fleksibilnih cijena letova čija se cijena prilagođava trenutnoj raspoloživosti na dan rezervacije, nudi vam i fiksne cijene. Bukirajte let po fiksnoj cijeni u kombinaciji sa hotelom i uslugom iz jednog od naših tematskih kataloga. Iz ponude izdvajamo:

Travel Office
Travel Office
Travel Office

živi odvažno

+387 51 219 722
info@traveloffice.ba