Terme Olimia - Hotel Sotelia 4*

Podčetrtek, Slovenija
Hotel Sotelia, iz hotelskog lanca Terme Olimia, smješten je u gradiću Podčetrteku, na lokaciji koju okružuje bujno zelenilo. Povezan je podzemnim prolazom sa velnes centrima Termalija i Orhidelija. U velnes centru Termalija, najvećem kompleksu sauna u Sloveniji, gosti besplatno mogu koristiti fitnes i spa sadržaje koji obuhvataju bazene na otvorenom i zatvorenom i 3 različite vrste sauna. Velnes hotel Sotelia raspolaže i velnes centrom Spa Armonia, koji uz doplatu nudi kozmetičke tretmane i raznovrsne masaže, uključujući tradicionalne i ajurvedske masaže. Na raspolaganju su dečiji bazen sa peskom i igralištem, 2 vodena tobogana i 7D bioskop.
USLUGA: Doručak ili Polupansion

po osobi po noćenju
120

Kontaktirajte nas na: +387 51 219 722

Atlantida Boutique Hotel 5*

Rogaška Slatina

Moderan i luksuzan butik hotel Atlantida nalazi se u čuvenom banjskom gradu Rogaška Slatina. Ovaj objekat obuhvata spa i velnes centar sa zatvorenim bazenom, saunom i hidromasažnom kadom. Takođe nudi à-la-carte restoran i terasu. U okolini objekta možete da se bavite raznovrsnim aktivnostima, kao što su jahanje i biciklizam. Ponuda hotela uključuje takođe uslugu iznajmljivanja bicikala. Rogaska Slatina udaljena je svega 3 sata vožnje od Banjaluke (nepun sato od Zagreba)
USLUGA: Polupansion

po osobi po noćenju
75

Kontaktirajte nas na: +387 51 219 722

Hotel Thermana Park Laško 4*

Laško
Smješten usred tihog parka pored rijeke Savinje, hotel Thermana Park Laško nudi termalni centar koji u ponudi ima fitnes i velnes sadržaje, bazene i saunu. Do centra Laškog može se stići pješice za 15 minuta. Celje se nalazi na 11 km od smještajnog objekta.
USLUGA: Doručak, Polupansion ili Pun Pansion

po osobi po noćenju
90

Kontaktirajte nas na: +387 51 219 722

Rikli Balance Hotel (ex Hotel Golf)

Bled
Smješten je u srcu Bleda, na uzivšenoj lokaciji sa koje se pruža panoramski pogled na Bledsko jezero, Zamak u Bledu i na Julijske Alpe. Ono što ovaj hotel izdvaja od ostalih jeste velnes ponuda, velnes centar hotela Rikli najveći je i najugodniji na Bledu.

Obnovljen hotel Golf koji je novo ime Rikli balance hotel dobio po Arnoldu Rikliju, švicarskom doktoru prirodne medicine koji je u 19 v. osnovao prirodno lječilište na Bledu. Moderan hotel s notom održivosti koji kao novost nudi Wellness sa alpskom svježinom i Riklijevim konceptom liječenja.

Položaj: iznad Bledskog jezera
Hotelska ponuda: bar, restoran, wellnes centar Živa (380 m2 vodene površine), saune, masaže, solarij
1/2+1 park: dvokrevetna soba s dodatnim ležajem, sat TV, mini bar, priključak za internet, u većini balkon; sobe pogled jezero (uz doplatu)
Prehrana: buffet doručak i večera

po osobi po noćenju
105

Kontaktirajte nas na: +387 51 219 722

Grand Hotel Toplice 5*

Bled
Elegantni hotel Grand Toplice smešten je na obali Bledskog jezera, na lokaciji sa koje se pruža panoramski pogled na jezero i Alpe. U ponudi ima velnes centar sa bazenom napunjenim termalnom vodom, hidromasažnom kadom, saunama i raznovrsnim kozmetičkim i masažnim tretmanima. Gostima je na raspolaganju terasa sa pogledom na jezero. Oko cijelog Bledskog jezera nalaze se raznovrsne planinarske i biciklističke staze. Bledski zamak je udaljen 1 km od objekta, a Golf i kantri klub Bled 4 km. Ljubljana se nalazi na 55 km, a Nacionalni park Triglav na 10 km.

po osobi po noćenju
140

Kontaktirajte nas na: +387 51 219 722

Hotel Park 4*

Bled
Hotel Park u ponudi ima velnes centar sa velikim zatvorenim bazenom, teretanu i pogled na Bledsko jezero i Julijske Alpe. Nalazi se neposredno na samom jezeru i centru mjesta. Hotel je izvrsno polazište za aktivnosti na Bledu. Specifičnost hotela je originalna bledska krempita koja je nastala upravo u hotelskom restoranu hotela Park.

po osobi po noćenju
95

Kontaktirajte nas na: +387 51 219 722

Hotel Savica 4*

Bled
Hotel Savica nalazi se na svega 250 metara od Bledskog jezera. Gostima nudi besplatan ulazak na bazene i termalne bazene u obližnjem velnes centru Živa, kao i popust na korišćenje sauna. Ovaj hotel odlikuje ambijent idealan za boravak porodica. Osoblje vam na zahtjev možete obezbijediti međusobno povezane porodične sobe i igraonice prilagođene za djecu svih uzrasta. Na raspolaganju su takođe specijalni zabavni programi i meniji za specijalne dijete.

po osobi po noćenju
85

Kontaktirajte nas na: +387 51 219 722

Hotel Termal 4*

Moravske Toplice
Hotel Termal smješten je u Moravskim Toplicama. U ponudi su zatvoreni i otvoreni bazeni i veliki vodeni tobogan. U okviru objekta nalaze se restoran i snek bar. Obezbjeđen je i besplatan parking. Ova oblast je čuvena po svojoj crnoj, termomineralnoj vodi koja vam je na raspolaganju u spa centru. Masaže i kozmetički tretmani su dostupni uz doplatu. Teniski tereni nalaze se u neposrednoj blizini hotela. U sklopu hotela možete iznajmiti bicikl i iskoristiti brojne mogućnosti za obilazak živopisnih seoskih pejzaža u okolini objekta.
USLUGA: Polupansion

po osobi po noćenju
60

Kontaktirajte nas na: +387 51 219 722

Hotel Livada Prestige 5*

Moravske Toplice
Hotel Livada Prestige smješten je u Moravskim Toplicama. U ponudi ima neograničeno korišćenje prostranog spa odmarališta Terme 3000, sa fitnes centrom i 2 zatvorena i 4 otvorena bazena. Prostrane i elegantno uređene sobe. Ova oblast je čuvena po svojoj crnoj, termomineralnoj vodi koja vam je na raspolaganju u spa centru i u većini soba. Teniski tereni nalaze se u neposrednoj blizini hotela. U sklopu hotela možete iznajmiti bicikl i iskoristiti brojne mogućnosti za obilazak živopisnih seoskih pejzaža u okolini hotela. Na raspolaganju vam je besplatan parking.
USLUGA: Polupansion

po osobi po noćenju
145

Kontaktirajte nas na: +387 51 219 722

Ajda 4*

Moravske Toplice
Smešten u Moravskim Toplicama, hotel Ajda – Sava Hotels & Resorts nudi besplatno korišćenje bazena sa velikim vodenim toboganima i spa kompleksa Terme 3000, koje uključuje fitnes centar. U hotelskom restoranu služe se tipična jela prekmurske kuhinje i internacionalna jela, kao i širok izbor slovenačkih i internacionalnih vina. U okolini se nalaze brojne pješačke i biciklističke staze.
USLUGA: Polupansion

po osobi po noćenju
130

Kontaktirajte nas na: +387 51 219 722

Radenci Spa Resort 4*

Radenci
Okruženo zelenilom, spa odmaralište Radenci nalazi se pored rijeke Mure u Radencima. U ponudi ima zatvorene i otvorene bazene sa termalnom vodom i sadržaje za uzbudljive aktivnosti na vodi. Spa odmaralište Radenci sastoji se od povezanih hotela Radin i Izvir. Tokom boravka možete uživati u podvodnoj masaži i koristiti hidromasažne sadržaje i saunu. U ajurvedskom kozmetičkom centru na raspolaganju su vam preventivne i ljekovite terapije i masaže. Pomurska regija je bogata vinogradima, malim selima i raznovrsnim mogućnostima za sportske aktivnosti. Možete probati kvalitetna pjenušava vina u vinskom podrumu u Gornjoj Radgoni ili posjetiti Pčelarski muzej. U blizini hotela nalazi se besplatan javni parking.
USLUGA: Polupansion

po osobi po noćenju
95

Kontaktirajte nas na: +387 51 219 722

Grand Hotel Primus - Terme Ptuj 4*

Ptuj
Hotel Grand Primus je smješten u Ptuju, koji je najstariji grad u Sloveniji. U ponudi ima veliki spa centar sa bazenima, restorane u sklopu objekta u kojima se služe vrhunska jela i fitnes centar. Sve sobe hotela posjeduju balkone sa kojih se pruža veličanstven pogled na Ptujski dvorac ili na šume Mariborskog Pohorja. Vrhunac ponude hotela Grand Primus predstavlja tematski spa centar. Možete se opustiti u termalnim bazenima Vespasijanus ili sauni Flavije, koja nudi hidromasažne kade, bazene, specijalne programe za njegu tijela i masaže. U blizini su vam na raspolaganju teniski tereni i tereni za golf, kao i brojne mogućnosti za kajaking, planinarenje i biciklizam.
USLUGA: Polupansion

po osobi po noćenju
130

Kontaktirajte nas na: +387 51 219 722

Hotel Terme - Terme Čatež 4*

Terme Čatež
Hotel Terme smJešten je unutar banjskog kompleksa Čatež, a u ponudi ima zdravstveni i kozmetički centar sa zatvorenim i otvorenim bazenom i zonu sa saunama. Gosti hotela Terme mogu takođe koristiti termalnu rivijeru Čatež koja obuhvata više od 10.000 m² vodene površine, uključujući zatvorene i otvorene bazene koji rade tokom cIJele godine (LJetnja i Zimska Rivijera). Sauna park obuhvata 8 različitih zona sa saunama, koje su dostupne uz doplatu. Gosti mogu rezervisati masaže i kozmetičke tretmane, a dostupne su i dodatne saune u spa i velnes centru.
USLUGA: Doručak uz doplatu za polupansion

po osobi po noćenju
100

Kontaktirajte nas na: +387 51 219 722

Hotel Toplice - Terme Čatež 4*

Terme Čatež
Hotel Toplice smješten je unutar banjskog kompleksa Čatež i povezan je sa zimskom i ljetnjom termalnom rivijerom putem natkrivenog prolaza. U ponudi ima restoran, bar i sportski centar. Termalna rivijera Čatež obuhvata više od 10.000 m² vodene površine, uključujući zatvorene i otvorene bazene koji rade tokom cijele godine (Letnja i Zimska Rivijera). Sauna park obuhvata 8 različitih zona sa saunama, koje su dostupne uz doplatu. Gosti mogu rezervisati masaže i kozmetičke tretmane, a dostupne su i dodatne saune u spa i velnes centru.
USLUGA: Doručak uz doplatu za polupansion

po osobi po noćenju
90

Kontaktirajte nas na: +387 51 219 722

Interesuje Vas još nešto? Pitajte nas.

Avio karte

avio karte

Kod nas AVIO KARTE mogu biti fiksne! Travel office, pored fleksibilnih cijena letova čija se cijena prilagođava trenutnoj raspoloživosti na dan rezervacije, nudi vam i fiksne cijene. Bukirajte let po fiksnoj cijeni u kombinaciji sa hotelom i uslugom iz jednog od naših tematskih kataloga. Iz ponude izdvajamo:

Travel Office
Travel Office
Travel Office

živi odvažno

+387 51 219 722
info@traveloffice.ba