Hotel Spa Golfer - LifeClass Terme Sveti Martin 4*

Sveti Martin na Muri
Hotel i spa centar Golfer – LifeClass Terme Sveti Martin u ponudi ima veliki velnes centar i sportsku salu sa višenamjenskim terenom i fitnes centrom. Pored toga nudi besplatne organizovane izlete. Moderno opremljen velnes centar u sklopu objekta prostire se na površini od 1.800 m² i nudi širok izbor zdravstvenih i kozmetičkih tretmana. Tokom čitavog boravka gosti mogu besplatno koristiti hotelske bazene i bazene u termama Sveti Martin. Banja luka udaljena 3 sata voženje.
USLUGA: Doručak ili Polupansion

po osobi po noćenju
120

Kontaktirajte nas na: +387 51 219 722

Terme Tuhelj Hotel Well 4*

Tuheljske Toplice

Smješten u planinskom regionu Hrvatskog Zagorja, na 40 km od Zagreba. U ponudi ima brojne otvorene i zatvorene bazene, saune i parna kupatila. Sobe se nalaze u 6 zgrada koje su povezane zatvorenim hodnicima. U spa centru na raspolaganju su vam širok izbor masaža, raznovrsni tretmani za lice i telo, solarijum, saune i specijalni tretmani ljekovitim blatom. U ponudi su planinarski izleti sa vodičem, jutarnja gimnastika, degustacija vina u Dvorcu Mihanović i raznovrsne radionice. Besplatan parking.
USLUGA: Polupansion

po osobi po noćenju
95

Kontaktirajte nas na: +387 51 219 722

Interesuje Vas još nešto? Pitajte nas.

Avio karte

avio karte

Kod nas AVIO KARTE mogu biti fiksne! Travel office, pored fleksibilnih cijena letova čija se cijena prilagođava trenutnoj raspoloživosti na dan rezervacije, nudi vam i fiksne cijene. Bukirajte let po fiksnoj cijeni u kombinaciji sa hotelom i uslugom iz jednog od naših tematskih kataloga. Iz ponude izdvajamo:

Travel Office
Travel Office
Travel Office

živi odvažno

+387 51 219 722
info@traveloffice.ba