Agencija TRAVEL OFFICE Vam nudi svu potrebnu administrativnu i konsultantsku podršku prilikom podnošenja zahtjeva za bilo koji tip USA vize.

Sve što je potrebno da uradite je da nas kontaktirate na broj telefona 051 219-722 ili putem email adrese info@traveloffice.ba, a mi ćemo:
– Zakazati za Vas intervju u ambasadi SAD-a, nastojeći da to bude u najoptimalnijem terminu za Vas (prilikom zakazivanja Vam nudimo dostupne termine a Vi birate koji termin odgovara Vama)
– Popuniti obrazac DS 160 u Vaše ime i poslati Vam konfirmacionu stranu (ova strana je dio neophodne dokumentacije za vizu, koju nosite sa sobom)
– Pružiti svu savjetodavnu pomoć u vezi sa neophodnom dokumentacijom i predstojećim intervjuom u američkoj ambasadi
– Ukoliko je to potrebno, rezervisaćemo za Vas povoljne avionske karte do željene destinacije (opciono)

U cilju što bolje pripreme za konsultacijski razgovor i apliciranje za vizu, molimo Vas da popunite upitnik i isti nam pošaljete na e-mail info@traveloffice.ba ili donesete lično sa sobom prilikom razgovora.

Interesuje Vas još nešto? Pitajte nas.

Avio karte

avio karte

Kod nas AVIO KARTE mogu biti fiksne! Travel office, pored fleksibilnih cijena letova čija se cijena prilagođava trenutnoj raspoloživosti na dan rezervacije, nudi vam i fiksne cijene. Bukirajte let po fiksnoj cijeni u kombinaciji sa hotelom i uslugom iz jednog od naših tematskih kataloga. Iz ponude izdvajamo:

Travel Office
Travel Office
Travel Office

živi odvažno

+387 51 219 722
info@traveloffice.ba