Izdvajamo se kao putnička agencija koja je akcenat poslovanja stavila na važnost lične asistencije i pomoći klijnetu pri važnim odlukama kada se radi o putovanjima.

Drugi nas prepoznaju po profesionalnom i detaljnom pristupu u kreiranju individualnih zahjeva. Trudimo se da svaki klijent osjeti koliko smo posvećeni svakom detalju, kada zaprimimo upit za putovanje, a do sada smo zajedno uživali u branju grožđa u vinogradima Provanse, vilama u Toskani sa bogatim sadržajima, privatno jedrili ostrvima Grčke, osjetili snagu safarija u Africi, prepuštali se čarima wellnessa na Baliju a kao najvažniji dio bili svjedoci osmjeha naših klijenata.

Iz naše sadržajne ponude posebno izdvajamo izdavanje Avio karata. Pored fleksibilnih cijena letova čija se cijena prilagodjava trenutnoj raspolozivosti na dan rezervacije, Travel Office nudi i fiksne cijene letova koje se mogu bukirati samo u kombinaciji sa hotelom i uslugom iz jednog od naših tematskih kataloga.

Uz ličnu asistenciju i pogodnosti koje nudimo, trudićemo se da ispunimo sve Vaše zahtjeve i zajedno sa Vama kreiramo nove uspomene.

Avio karte

avio karte

Kod nas AVIO KARTE mogu biti fiksne! Travel office, pored fleksibilnih cijena letova čija se cijena prilagođava trenutnoj raspoloživosti na dan rezervacije, nudi vam i fiksne cijene. Bukirajte let po fiksnoj cijeni u kombinaciji sa hotelom i uslugom iz jednog od naših tematskih kataloga. Iz ponude izdvajamo:

Travel Office
Travel Office
Travel Office

živi odvažno

+387 51 219 722
info@traveloffice.ba