Kada pomislimo na tirkizno more i bijele pješčane plaže prva asocijacija su nam neke daleke destinacije, Maldivi, Bali sve do Grčkih kiklada. Međutim, ne moramo ići tako daleko. Jednako kao Egejsko ili Jonsko, lijepo je i Jadransko more. Ne znam da li me veže subjektivni osjećaj, ali čini mi se da niti jedno more ne miriše kao Jadransko niti su gdje četinari tako zeleni i mirisni kao Jadranski.

Dotakni more, zagrli planinu, slogan je jednog od najljepših hotela na Jadranu, najugodnijeg zasigurno. Podno planine Biokovo, u pitoresknom mjestu Podgora, priljubljena uz predivnu plažu od bijelog šljunkovitog kamena ušuškala se Medora Auri. Elegantno hotelsko zdanje u kome ćete odmoriti misli uz prizor koji se pruža pred Vama opuštajući se na jednoj od hotelskih terasa.

Medora nije napadan hotel, onaj ispred kakvog biste stali i divili se impozantnoj arhitekturi,  ali po ulasku u lobi shvatite u čemu je tajna njegove ljepote.

Skladni minimalizam, pastelne boje u kombinaciji sa laganim bijelim tonovima i stakleni paneli kroz koje vidite samo plavetnilo mora i neba odaju utisak profinjene elegancije u kojoj ćete sasvim sigurno uživati i provesti nezaboravan odmor.

Pored skladnog i profinjenog eneterijera dodatno pozitivan uticaj na Vaš odmor imaće i više nego ljubazno osoblje hotela, kroz neposredne tople razgovore osjetite koliko ste dobrodošli.

Titanik

Imala sam čast boraviti u zasigurno najljepšem apartmanu koji Medora nudi, na najvišoj etaži, sa prostranom terasom sa koje se takođe pruža veličanstven pogled. Zapravo sam imala osjećaj da boravim u luksuznoj vili potpuno izolovanoj od ostatka dešavanja nedgje izmedju mora i neba.

Prostrani suite sa dvije spavaće sobe, dnevnim boravkom i trpezarijom, dva velika kupatila i prostranom terasom sa pratećim sadržajima idealan je za porodicu koja želi uživati u prostranosti i udobnosti.

Najljepša karakteristika ovog apartmana jeste pogled na plažu i more, posebno ujutro kada se probudite, dok sve oko vas još uvijek spava, osjetite potpuni mir i miris jutra.

Plaža je jednako elegantno uređena kao i čitav hotelski kompleks, bilo da odaberete ležaljke do mora ili bijele baldahine sigurna sam da ćete uživati i isključiti se iz svakodnevnice.

U hotelu su na raspolaganju ugodni peškiri za plažu. Ležaljke kao i baldahini se iznajmljuju uz nadoplatu, ali uz njih dobijate i koktel dobrodošlice.

Plaža je potpuno prilagodjena za opuštanje. Uređena, čista, bez bučnih beach barova osim decentnog hotelskog bara koji bi mogao rame uz rame stati sa onim glamuroznim negdje na azurnoj obali.

Posebnu pažnju moram posvetiti sadržajima za one najmlađe, jer Medoru Auri sam odabrala baš zbog moje kćerkice. Hotel je potpuno prilagođen djeci, na svakom koraku nalazi se poneki samo njihov kutak za igru od plitkih dječijih bazena sa grijanom vodom, do igraonice i zabavnog osoblja koje je samo njima na raspolaganju.

Pored hrane koja je u restoranima prilagodjena djeci, od raznih kašica, čokolina, adaptiranog mlijeka, posebno dizajniranih jela u motivima omiljenih likova iz crtića, na raspolaganju je i dječija oprema poput kadice za kupanje, zaštita za utičnice, dječja toaletne daske, kolica, krevetić, grijač bočice i mnoga druga pomagala.

Medora Auri nudi zabavnu dnevnu animaciju. Dječija igraonica i baby kutak otvoreni su gotovo cijeli dan. Ljubazne djevojke koje su dio animatorskog tima odmah su nam donijele veliku kutiju punu igračaka sa kojima se kćerkica mogla igrati u bazenu, a kasnije u toku dana pozvali su nas na radionicu crtanja i bojenja. Djeca su se naravno odmah zdužila, nevezno što pričaju različitim jezicima, oni su se sporazumjeli igrom.

Avio karte

avio karte

Kod nas AVIO KARTE mogu biti fiksne! Travel office, pored fleksibilnih cijena letova čija se cijena prilagođava trenutnoj raspoloživosti na dan rezervacije, nudi vam i fiksne cijene. Bukirajte let po fiksnoj cijeni u kombinaciji sa hotelom i uslugom iz jednog od naših tematskih kataloga. Iz ponude izdvajamo:

Travel Office
Travel Office
Travel Office

živi odvažno

+387 51 219 722
info@traveloffice.ba